Individuel terapi med SE-terapi

Alle har vi i perioder af vores liv brug for at få vendt vanskeligheder, der hindrer vores livsudfoldelse.

Terapi

Der kan være mange grunde til at søge individuel terapi. Måske føler du dig usikker, eller trist, har manglende selvværd eller er belastet af relationer omkring dig enten privat eller i dit arbejdsliv, måske er du opfarende, angst, deprimeret eller skamfuld.

Temaer kan spænde vidt og dække over mange forskellige ting.

Alle har vi i perioder af vores liv brug for at få vendt vanskeligheder, der hindrer vores livsudfoldelse. Helingsprocessen har de bedste betingelser, når de deles nænsomt med et andet menneske.

Uanset hvad du føler dig ramt af, kan den individuelle terapi give dig mulighed for at blive klogere på – og trænge dybere ned i – de temaer du slås med. Ofte vil nogle få samtaler give dig mulighed for at genfinde dine egne ressourcer, så du kommer til at mærke en større livsglæde.

I den individuelle terapi arbejder jeg med SE-terapi ( Somatic Experience) som et centralt redskab. Denne metode er ganske skånsom og vægter et indre fokus på kropsansninger.
Ofte reagerer vi på overvældende begivenheder eller chok med en kamp- eller flugtreaktion, hvis det ikke er muligt at fuldende en naturlig chok-cyklus, reagerer vi i stedet for med frys i nervesystemet. Dette kan føre til en række forskellige symptomer og få os til at føle, at vi er overvældede, magtesløse og i ubalance.
Gennem en nænsom guidning og med fokus på kroppens sansninger under samtalen, kan dit nervesystem flyttes sig fra en højaktiverende stresset tilstand til langt større tryghed, ro og balance.

Somatic Experience er en metode udviklet af Ph.d. Peter Levine

Jeg har tavshedspligt og arbejder ud fra Dansk Psykoterapeutforenings etiske retningslinjer.
Jeg modtager løbende supervision.

Læs mere om metoden klik her,

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?