Rådgivning til forældre

Jeg tilbyder rådgivning og støttende samtaleforløb til forældre, der har børn med særlige udfordringer. Måske har dit barn en autisme diagnose, ADHD, PDA eller I er på vej igennem et udredningsforløb.

At være forældre til et barn med særlige udfordringer i livet kan være både hårdt, sårbart, stressende og sorgfuldt.

Det er ofte en meget vanskelig balance at tilgodese alles behov i en familie, hvor et barn kræver særligt meget tid og omsorg, det kræver noget helt ekstraordinært at være forældre i en sådan familie.

Mange forældre bliver ramt af dårlig samvittighed over for de søskende, der også har krav på deres forældres opmærksomhed og tid, samtidigt kan det være svært at holde liv i sit parforhold, venskabsrelationer og arbejdsliv – og til allersidst kommer prioriteringen af at få passet på sig selv, så man ikke ender med en belastningsreaktion i egen krop.

 

Er man forældre til et kriseramt barn, kan det være vanskeligt at adskille sit eget nervesystem fra barnets. Det kan over tid blive til en alvorlig belastning, særligt hvis man gentagende gange oplever lidelse, stor magtesløshed eller trussel om tab.

Et samtaleforløb hos mig kan understøtte forståelsen af netop jeres livssituation og bør ses som støttende egenomsorg, der kan være afgørende for, at du også får passet på dig selv.

Jeg tilbyder både specifik familierådgivning til håndtering af jeres hverdagsliv og forløb med særskilt fokus på dit eget nervesystems evne til selvregulering.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?